10 кращих Календарів для Android, Apple та Windows


Життя насичене і часто збиває нас з пантелику. Гарний додаток "Календар" допоможе тримати графік важливих зустрічей під контролем. ОС Android, Apple та Windows, мають відповідні додатки. Подивимось кращі 10 із безкоштовних або недорогих.
1. Tempo AI


Об'єднує всі ваші календарі і стрічки новин із соцмереж. Google, Facebook, LinkedIn і Twitter. Для iPhone додаток є безкоштовним.

2. Agenda



Цей додаток є у версіях для Android та Apple. Його вартість $1,99, але з таким переліком функцій того вартий.

3. Sunrise


Гарний додаток для iPhone, який інтегрує календар Google і соціальні медіа до мобільного телефону. Facebook-посилання друзів і сімейні фото із днів народжень та річниці. Безкоштовний.



Для смартфонів Apple та Android. Автоматична синхронізація та оновлення календаря "в хмарі". Також, об'єднує всі облікові записи Google. Вартість: $ 6,99.

5. Chronos Calendar


Додаток для смартфонів під управлінням Windows. Більш естетичний, ніж "базовий" календар, який встановлено на телефон. Інтегровано Microsoft-акаунт. Вартість: $ 0,99.

6. CalenGoo


Додаток автоматично синхронізується, в міру необхідності, за наявності підключення до Інтернету. Календар також може працювати у автономному режимі. Доступний для Iphone і Android-смартфонів. Вартість: $6,99 для Iphone  та $5,99 для Android.


Нагадує календар Apple Mac, але із більш широкими можливостями. Швидке створення нових подій у декілька дотиків. Функція попереднього перегляду подій дня. Додаток для iPhone. Вартість: $4.99.

8. Business Calendar Pro


З легкістю синхронізується із календарем Google. Формат привабливий та естетичний. Легке управління пальцем для збільшення або простого "перетягнення" події із інших джерел в додаток. Вартість: $4,99 для Android.

9. GoCal for Google Calendar


Чудово забезпечує синхронізацію для iPhone. Об'єднує Google-календар із уже встановленим календарем. Синхронізація більше одного календаря Google, а також комбінаторику або зберігання окремо "зустрічі", "особисте", "робочий" і "події". Вартість: $4,99.

10. Jorte

Абсолютно безкоштовно та ідеально підходить для Android. Щоденні, щомісячні та щотижневі події. Інформація витягується "із хмари". Простий доступ до подій Google-календаря, зустрічей та нагадувань.

За матеріалами Lifehack

Коментарі

Популярні публікації