Полтаваобленерго та Windows 8.1


Поки у Київі сперечаються чи треба взагалі займатись повіркою лічильників води за власний рахунок, у Полтаві вже "у повний зріс" проводять таку повірку.

Не просто проводять, а вже використовують сучасні технології.

Про Полтаваобленерго та програми на Windows 8.1
Недощодавно Microsoft розіслав прес-реліз:

ПАТ «Полтаваобленерго» у партнерстві з компанією «Майкрософт Україна» розробили мобільну програму «eTask Lite» для пристроїв на базі операційної системи Windows 8.1, що допоможе контролерам підприємства обслуговувати абонентів енергомережі. Нова мобільна програма покликана замінити паперові носії інформації на мобільні пристрої, надаючи працівникам комунального підприємства повну та оперативну інформацію про споживачів, та пришвидшуючи обслуговування у 10-20 разів.

Потім ще багато тексту.

Але суть у тому, що контролери тепер не носять з собою гросбухи у рюкзаках, а беруть мобільні пристрої (не вказано які) де вже внесені всі дані по користувачам мережі.

Адреса, ПІБ, показники лічильників і т.п.

Приходить такий собі Афоня.



І на Вашу фразу - та, командир, у мене всьо четко! Каже - та, шо ти мені свистиш?! У тебе ось такі показники витрати води. Мене відправили перевірити, як так сталось, що у тебе замість витрат лічильник показує, що ти "закачуєш" воду нам у труби!

І пішло-поїхало...

Питання лише у тому чи буде ефективна система 21 сторіччя у руках наших умільців...

Я не "наїзжаю" на сантехнікив. У мене батько колись теж працював сантехніком. У мене довго улюбленою іграшкою був розводний ключ.

Просто роздуми.

Успіхів!

Коментарі

Популярні публікації