Тример для тих, хто носить свої «фаберже» з собою


Ну от мені зняли шви і не дивлячись на те, що я вперто рухався до «премії Дарвіна» зі мною все гаразд.

А отже, ми починаємо нове тестування.

Сьогодні тестуємо тример від Panasonic.


Взагалі тример це така дивна штука, яка наче і не входить до стандартного «домашнього набору», але виявляється дуже корисна для підвищення «рівня самця».


Схожа новина: Миємось, як ковбой

Звичайно, якщо ви зовсім крутий мачо або хіпстер то у вас є свій улюблений перукар у якомусь Chop Chop і пару літрів Пако Рабан на поличці у ванній.

Але, як на мене, то вже «клініка» і такі люди «нам не друзі».

Я пишу для тих кому триденна щетина не лише «імідж», але й можливість не бритись щодня, а трохи «сачконути».



Для таких людей та таких пристроїв звичайне нудне тестування у ванній – як серпом по «фаберже».


Тому ми беремо тример, беремо свої «фаберже» , беремо пару камер + тижневу щетину і ліземо у затоплений двадцятиметровий гранітний карєр.



Саме тут спочатку на березі (буде у відео), а потім і у воді ми дивимось, щож таке PanasonicER-GB40.

Давайте будемо відвертими – тример, який «включений» до електробритви і яким можна підрівняти скроні знаходячись у тепленькій ванній це звичайно добре (можете глянути  такий тример у моєму огляді бритви Braun) і навіть безпечніше, але ж ми не такі.

Схожа новина: Звеселяючий гель Old Spice
Просто тример для просто людей, а ми хочемо знати, як бути рівняти нашу бороду під час туру по гірським річкам, або підрівнювати вуса для селфі під час стрибку з парашутом або, на крайній випадок, як вкоротити пасма за вухами на сафарі по Замбезії.


Ну, ок. Тут я не стрибав зі стратосфери і тварин більших за свиню мені шкода. І підстригав я лише бороду, тому вирішив, що закинутого карєра буде достатньо.




Так, що не «вийожуємось». Ставимо тример на «4 мм» (діапазон від 0,5 мм – при знятій насадці-гребінці, для формування вус, до 10 мм – для стрижки волосся за вухами) і починаємо процес.




Що сказати, бриття і на суші:




і у воді:



Однаково комфортне, швидке та результативне.

В інструкції написано, що «волога стрижка зменшує тертя, забезпечуючи гладкість дотику».


Ну, не знаю. Чесно кажучи якихось проблем я і на березі не відчув – насадка зроблена якісно, всі краї закруглені і якщо руки «пришиті правильно» то мені складно уявити ситуацію коли можуть виникнути проблеми «з гладкістю».

Хоча в інструкції людина-фоторобот дивно викручує руку на малюнку, що ілюструє «округлення форми під час підстригання ліні вусів» і, я думаю, що жива людина відкрутила б собі вухо, якби намагалась повторити рух з картинки «формування лінії волосся за вухами».

В усьому іншому – мені вдалось протестувати всі задекларовані можливості.


Тим паче, що ресурс тримеру дозволяє відточувати свою перукарську можливість ще дуже довго: ресурс лез становить 3 роки, при використанні тримеру 5 хвилин 10 разів на місяць, і ресурс акумулятора 3 роки, при заряджанні раз на 2 тижні.



Тример в руці лежить зручно. Навіть при пірнанні з руки не вислизнув, а це означає, що при промиванні лез у проточній воді ви точно справитесь.

Чиститься надзвичайно легко – при стрижці пушку ви берете щітку з комплекту і продуваєте леза, а якщо ви брутальний дядько, то знімаєте насадку і добряче вимиваєте щетину.
Заряджав я його 1 раз і за 2 тижні тестування додаткової зарядки не знадобилось.

Звичайно, як і будь-який механізм з рухомими частинами потребує змазки. І краще після кожного використання. Бутлик з мастилом також йде у комплекті.

Загальні враження  - виключно позитивні.

Це мій перший тример і мені сподобалась ідея з регулюванням довжини «на виході» не за допомогою змінних насадок (як ми звикли у перукарнях), а простим обертом механізму на самому тримері.


Отже, рекомендую, самці. ))




Успіхів.

Коментарі

Популярні публікації