Дауншифтінг з Huawei Ascend Y600-U20 DualSim


Навіть, якщо ви фанат підводного плавання та використовуєте метод статичного апноє, що включає в себе вдихання чистого кисню, рекорд по затримці дихання - 22 хвилини.
Потім треба видихнути "відпрацьовані гази" та вдихнути свіжого повітря.
З емоціями, людьми та життям так само - періодично треба видихати.

Я вирішив взяти, наданий мені на тестування, Huawei Ascend Y600-U20 DualSim та стати "дауншифтером вихідного дня".

Поїхали?

Дауншифтінг (англ. Downshifting - перемикання автомобіля на більш низьку передачу, також уповільнення або ослаблення якогось процесу) означає життєву позицію «життя заради себе», «відмови від чужих цілей».
Отже, напілювавши на чужі цілі ми в п'ятницю увечері закуповуємо продуктів на вихідні для родини, залишаємо їм грошей і після суботнього занадторанкового бадмінтону їдемо в такі місця де ще є дерев'яні стовпи та дятли.

Хто знайде на фото дятла - ще мінімум 10 років до офтальмолога не піде:


Але починаємо таки не зі стовпів, а з підготовки свого Huawei Ascend Y600-U20 DualSim до роботи в умовах універсальності та непередбачуваності.

1. Заряджаємо. Повного заряду мені вистачило на 4 дні.
2. Поповнюємо рахунки на картках. Враховуючи, що телефон двокартковий, нам знадобиться дві "обрізані" картки двох, бажано різних, операторів.
3. Завантажуємо собі декілька офф-лайн карт (я обрав Maps.me та Offline maps. До речі, карта України займає 102 Мб, а Албанії усього 5 Мб. От така "заніматєльна" географія).

Вирушаємо так мінімум кілометрів за 300 від столиці і кілометрів за 20 від найближчого великого міста.


Те, що ми приїхали визначаємо по відсутності покриття на телефоні і відсутності людей в зоні прямої видимості.

Вбудовані 4Гб пам'яті не фонтан, але залиті на мікро-сд картку пару сотен улюблених треків дозволяють насолоджуватись не лише співом дятлів, але й нашими улюбленими треками.


До речі, вбудований динамік досить тихий, отже, тим хто збирається тішити не тільки себе, але й сусідів по планеті музикою, краще відразу брати зовнішню акустику.
Але враховуючи, що ми не такі (ми гірші), то мені цілком вистачало музики в навушниках.

Побродивши пару годин і пофографувавши дерев'яні стовпи, як символ анти-цивілізації, починаєш розуміти, що люди таки тобі потрібні.

Ок.
Обираємо ту картку, яка в цей момент більше "назбирала паличок" у розділі покриття, і телефонуємо людям, яких ти не бачив сімнадцять років.


Як ви розумієте на цьому фотозвіт у мене перервався, як власне і саме тестування телефону.
Пам'ятаю лише, що ми десь о другій ночі поїхали шукати каву по селам і нам навіть запропонували. Горілки. Компанія з двох "мичащих" тіл і трьох танцюючих дівчат.
Взагалі, дівчата такі дивні створіння, що можуть (а, головне вміють!) танцювати без музики, партнерів та настрою навіть.

Хоча ще пам'ятаю, що ми наспір заїхали у сосновий ліс і шукали коротку дорогу за GPS. Коли на вулиці "0" градусів, навігатор показує лише ялинки (на обох програмах), а напрямок вимірюється скороченням км до точки призначення - це круть!

Також мене трохи здивував зранку альбом у Huawei Ascend Y600-U20 де були отакі створіння:




От такий собі парк зі скульптурами...посеред нічного лісу.
Шкода, що в Huawei Ascend Y600-U20 DualSim немає вбудованого спалаху. Підсвічували, судячи з усього, фарами.

Зранку перевіривши чи не відпали на машині номери від нічних покатушок та помітивши "гулю" на задньому правому колесі я вирушив на місцеве кладовище.

Заклади я оцінюю по туалетам, а міста по кладовищам.
Ну, не можуть гарно обслуговувати в закладі з брудними дзеркалами, а гарні люди жити в місці де не дбають про могили предків.

Черговий раз не втримався від фотографування електричного анахронізму. Такий собі "конфлікт цивілізацій" - дерево проти Huawei Ascend Y600-U20 DualSim.


Власне на цьому мій дводобовий період дауншифтінгу закінчився.

Забивши в Huawei Ascend Y600-U20 DualSim зворотній шлях я рушив додому. Виїхавши на трасу знов почалось суєтне, трохи смішне, життя - скайп, пошта, вайбер і дзвінки.

Дякую Huawei за два дні зустрічей і квестів.

Успіхів.

Коментарі

Популярні публікації