Розіграш Braun Face


itLashko.com проводить розіграш #BraunFace - пристрою для глибокого очищення пір та точної епіляції.

Чудовий пристрій.
Трохи інфо з прес-релізу Braun:

Унікальна інновація від Braun - перше в світі пристрій Braun Face 2-в-1 для глибокого очищення пір і точної епіляції. Braun Face - це революційний б'юті-девайс від виробника епіляторів № 1 в світі, який за одним клацанням перемикача перетворює шкіру обличчя, роблячи її ще більш гладкою, свіжою і бездоганною, будь то сяюча природною красою шкіра без макіяжу або ідеальна основа для створення нових мейкап -образів.




Джессіка Альба, посол краси Braun: «Неважливо, чи належить вам пройти по червоній доріжці, або ви просто хочете один день відпочити від макіяжу, необхідно бути впевненими в тому, що шкіра виглядає бездоганно. Braun Face дає жінкам цю впевненість і свободу вибору - наносити макіяж або насолоджуватися своєю природною красою ».

Це перший у світі прилад, який поєднує дві ключові функції: видалення волосків на обличчі точно і з коренем і глибоку очистку пор шкіри щіточкою. Для цього потрібно лише змінити насадки.

Епіляція
Мініатюрний і ефективний, епілятор видаляє навіть невидимі волоски і забезпечує абсолютну точність при епіляції в області брів, над верхньою губою або на підборідді. Це новий б'юті-пристрій - must-have кожної жінки, яка мріє здобути перемогу в боротьбі за гладкість шкіри обличчя. Його 10 мікрощіпчиків роблять 200 захоплюючих рухів в секунду і забезпечують суперефективного епіляцію, видаляючи волоски в 4 рази коротший, ніж ті, які піддаються епіляції воском. Епіляція з Braun Face відбувається до 200 разів швидше, ніж видалення волосків за допомогою звичайних щипчиків. Всього за кілька хвилин - абсолютно гладка, доглянута шкіра, яка залишається такою до 4 тижнів.

Очищення
За допомогою простої зміни насадок епілятор Braun Face стає приладом для глибокого очищення пір, який по ефективності не поступається SPA-процедурам для обличчя. Щіточка Braun Face очищає до 6 разів ефективніше, ніж скраб для обличчя. Очищаюча технологія дозволяє дбайливо зняти макіяж і позбутися від забруднень. 100 мікрощетінок щіточки роблять сотні коливань в хвилину, впливаючи на шкіру. Після цієї процедури засоби по догляду за шкірою обличчя проникають глибше і діють ефективніше, залишаючи шкіру гладкою, ніжною і більш привабливою. Для досягнення найбільшого ефекту щіточку Braun Face рекомендується використовувати під час прийняття душу, попередньо завдавши на шкіру обличчя засіб для очищення.


Braun Face - це справжнє одкровення в сфері краси. Розкішний, стильний і компактний, цей прилад буквально створений для жіночих сумочок. Розміром трохи більше звичайної туші для вій, Braun Face завжди під рукою - у відпустці, у відрядженні або в будь-який інший ситуації для приборкання волосків, що вимагають негайної уваги. Майбутнє бездоганно гладкою і м'якою шкіри починається з Braun Face.

Отакий чудо-пристрій розігрується.
До речі, буде повна комплектація - з косметичкою та люстерком у якого дууууже яскрава підсвітка вбудована.

Отже, умови:
1. знайти в соцмережах пост про розіграш (тут https://www.facebook.com/itlashko або тут http://vk.com/club60211330);
2. вподобати та поширити пост з розіграшем Braun Face;
3. написати в коментарях до посту, яка саме функція "очищення" чи "епіляція" вам цікаві (або і те і те);
4. вказати в коментарі кому ви рекомендуєте цей пристрій (пишіть символ @, а потім ім'я свого друга в соцмережі).

Розіграш відбудеться 8 жовтня.

Успіхів.

P.S. Не знаю, як очищення - не було можливості на #brauninnovation перевірити - але волосся на руці так вириває, що встигай тільки рукав закочувати!
Враховуючи, що волосся над губою у дівчат тендітніше ніж у мене на руці - то певен, що "дівчаче" він точно подужає.
!!!Увага, я тестував не на тому приладі, що розігрую. Цей прилад запечатаний у коробці! :)))



Доповнено 10.10.2014:

Перемогла Alla Losovska з коментарем:

Мне интересно очищение.

Вітаю!


Коментарі

Популярні публікації