Три новини з-під яблунь



Сьогоднішній день був багатий на наступне:


1. Duracell не став чекати бездротових рішень від виробників телефонів і запустив свій проект Duracell Powermat. Тепер наявність в кишені usb-кільця Сили Влади Енергії дає можливість підзарядитись в Starbucks, McDonald's та ще парі місць.


2. Ніколи не фотографуйтесь з мертвими жирафами! Навіть якщо це ви їх пристрелили. Соцмережі вам такого не пробачать.

3. Якщо ви профунькали загубили свій телефон десь в квартирі - можете зателефонувати на нього прямо з пошукового вікна Google.

Детальніше:


2 капучино і 50 ампер

Небідна компанія Duracell вклала 4,7 млрд доларів (хто не розуміє, то це ось стільки - $ 4 700 000 000,00) в розробку дротової бездротової зарядки (база, яку вмикаєш у розетку + чохол/кільце, які вмикаєш у телефон).



Враховуючи, що продати таку зарядку потенційним споживачам "напряму" досить складно, то вони витратили ще пару-тройку кілограмів грошей, і хтось запропонував геніальну ідею - а, давайте вбудуємо Duracell Powermat в пару стійок Starbucks і прикрутимо на спину Ronald McDonald.


І справи відразу пішли!
На карті можна глянути скільки вже закладів приєдналось, і де саме ви можете спробувати повозюкати по столу для того, щоб зарядити телефон:
карта де возити по столу

Хоча, звичайно, ніхто не забороняє вам возюкати телефоном будь-де - фіглі, ми теж у вільній країні живемо.

Ціна питання Duracell Powermat (у вигляді кільця) - $54 
купити "мою прєлєсть"

UPD
Поки дописував новину, наткнувся на інфо, що наприкінці весни IKEA обіцяє виставити в продаж тумбочки з вбудованою "бездротовою" зарядкою. По $60.




**********
неВдалий кадр

Жила така собі Ребекка Френсіс. Періодично шмаляла тварин і вела блог:
тут багато фото її живих дітей і мертвих тварин

І виклала вона фото з жирафом, якого застрелила в 2010 році.



Чесно кажучи, у порівнянні з іншими "кривавими" фото, на мене жираф особливого враження не справив, але соцмережі чомусь розбурхала саме ця фото.

Запитав такий собі Ricky Gervaisщо мало статись у любої 41-річної матері, щоб вона почала стріляти у красивих тварин і потім сміючись фотографуватись з ними.

А далі понеслись побажання і поради:



Скорочений переклад: треба теж її вбити і сфоткатись з посмішкою.

Не буду переповідати весь срач скандал. Там потім вмішались інші мисливці, які почали розказувати про те, що жираф був хворий і його вигнали зі стада і взагалі він сам благав - присрельте мене.

Суть в тому, що думайте чим і з ким ви ділитесь в соцмережах.

**********
Погугліть свій телефон

Напередодні написання новин я шукав свій телефон хвилин 20. Виявився він у застеленому ліжку, під ковдрою.
Враховуючи, що у мене немає вдома стаціонарного телефону, то шансів знайти мобільний, без допомоги телефону дружини, у мене не було. 
Ну, або вже вночі, лізучи під ковдру і витираючи сльози подушкою, я б на нього наткнувся.

Але тепер Google запустив сервіс, який дозволяє відправити повідомлення та/або здійснити дзвінок на телефон, якщо на ньому активована той самий обліковий запис, що й у пошуковику з я кого ви шукаєте телефон.



Єдине обмеження, що цей варіант пошуку підходить тільки для пошуку. Ніяких інших дій з управлінням телефоном Google не виконує.
Тому, якщо ви загубили телефон десь далеко і вже не контролюєте його, а інформація, яка на ньому є занадто інтимна цінна, то треба встановити відповідні додатки для видалення даних/блокування пристрою.
В залежності від операційної системи смартфону вам сюди:
Windows Phone 8
А, згадав, ще одне обмеження - функція, наразі, доступна лише на території США. ))))


На сьогодні все.
Успіхів.

При підготовці використані матеріали посилання на які вказані в статті.

Коментарі

Популярні публікації