Про корпоративні та особисті подарунки


Наближається кінець року та бюджетів.
Усіляки заходи йдуть один за одним по 3-4 на тиждень.

На кожному заході будуть роздавати POS (point of sale) materials, як у вигляді поліграфіїї, так і у вигляді флешок.

Ще пару-тройку годин китайці не будуть спати, щоб з цільного куску пластику вирізати мені іменну флешку. Потім напівсонні дівчата-pr-ники будуть мучати принтери і поліграфістів та розкладати це все по текам.
І тільки в день реєстрації на форумі, отримавши посмішку та бейдж, я зможу стати власником 100500-ї флешки, яку я або забуду у залі, або вийму з кишені здаючи піджак у хімчистку.

Може досить? Може наплюємо на все та стрімко увірвемось (ввалимось/вповземо/в'їдемо задом/передемо за проїзд/вишлемо НП) на територію усіляких силіконових долин та хмарних технологій?


Це домашня колекція флешок за останні місяці.

Особливо доставляють флешки, які дружина приносить з усіляких бьюті-заходів.

Ось де фантазія буяє. Там дівчата заморочуються круто.

Є і "золоті злитки" (я перепрошую, але чи пробували ви вставляти таку флешку в ноут? Вона важить 400+кг і виламує usb-порт, як комунальники виламують свіжий асфальт), є і усіляки резинові накладки, які імітують тему презентацій (моя улюблена флешка імітувала побутовий прилад, який був не з'ємним з флешки і закривав одразу два usb-порти і відсотків 20 екрану).

Щоб нікого не образити (помічали яка не дуже стабільна психіка у людей останнім часом?) я покажу пару моїх улюбленців з мережі:

Хорорна варіація:


Анатомічна варіація:


Для дорослих, які так і не стали дорослими:



Флешки з моїх заходів більш практичні, бо у хлопчиків бідніша фантазія, плюс хлопчаки підсвідомо прикидують, як потім користуватись тим подарунком.

Наприклад, з останнього заходу я приніс оту флешку, що у форматі візитівки і звідти досить легко виламати саму флешку.

Проте, основна проблема не у форм-факторах флешок, а взагалі у їх наявності.

Я давно не беру матеріали з флешок.

По-перше, вони апріорі не бувають унікальними.
500+ учасників заходу на восьми паралельних сесіях не можу отримати індивідуальні роздаткові матеріали.

По-друге, зазвичай, я беру потрібні мені матеріали з сайту організатора. З сучасними швидкостями та цінами на інтернет це швидше і практичніше.

Саме тому я пропоную всім причасним до формування подарунків та прес-паків повернути свою голову трохи лівіше та глянути на інтернет та "хмари".

Ну, ок. Спочатку виспатись. Бо останнім часом на реєстраціях сидять такі сонні люди, що я регулярно пропоную їм принести кави зі столиків учасників.

Отже, хмарні сховища.


Особисто я користуюсь трьома хмарними сервісами:

Google Drive на 17 та 100 Гб
Dropbox на 71 Гб
MEGAsync на 50 та 50 Гб

Там де вказані два різних розміри, то у мене різні облікові записи, в залежності від завдання.

Практично на всіх цих сервісах є можливість "дарувати" хмарний простір іншим користувачам.

Ну, за виключенням Dropbox, якщо ваш обліковий запис зареєстровано в Україні


Хоча певен, що можна або зареєструвати його в іншій країні або знайти інший вихід (навіть просто написавши в техпідтримку).

Таким чином на виході ми отримаємо профіт у вигляді корисних (!) подарунків вашим відвідувачам (колегам/підлеглим/абсолютно лівим людям, які просто випадково потрапляють на заходи).

Також, особисто для мене, важливо, що це буде еко-дружньо до природи та до тих згорблених китайців, які перестануть сидіти над випилюванням флешок вночі. 
Їм проведуть курс лікування від сколіозу та пересадять збирати серверні шафи для хмарних серверів.

Думайте, рахуйте, зважуйте.

До речі, це і особистий подарунок може бути.

Замість того, щоб дарувати людині за 20 доларів подарунок, який ви потім не зможете забрати, то краще за 5 оформити йому (їй/їм - кому як дозволяє фантазія і відсутність моралі) підписку на хмарне сховище, а потім анулювати, якщо поведінка зіпсувалась (людина зіпсувалась/картку вкрали/настрій змінився/давно звільнити пора).

Далі буде.

Коментарі

Популярні публікації